Blog Page

Πως περάσατε του Αγίου Βαλεντίνου;

Πως περάσατε του Αγίου Βαλεντίνου;

Ήταν υπέροχα, ήταν απλά ευχάριστα, ήσασταν μόνοι και κάνατε αρνητικές σκέψεις ή αδιαφορήσατε τελείως γι’ αυτήν τη γιορτή; Το άρθρο που διαβάζετε έχει δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι απευθύνεται σε άντρες και ειδικότερα σε εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν, να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την ερωτική τους σχέση. Η δεύτερη είναι ότι περιγράφει πολύτιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λίγες μέρες μετά τη γιορτή…

Οι αντίστοιχοι λόγοι είναι ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι. Ο πρώτος είναι ότι οι άντρες έχουν ανάγκη να κατανοήσουν τον τρόπο που σκέφτεται μια γυναίκα και να ανταποκριθούν ανάλογα, εάν επιθυμούν μια ευτυχισμένη συντροφική ζωή. Ο δεύτερος είναι ότι μόνο αμέσως μετά τη γιορτή μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τη σπουδαιότητα των συμβουλών που θα σας δώσω, ώστε να τις εφαρμόσετε πιστά του χρόνου! Επίσης, αρκετές από αυτές οι συμβουλές είναι ούτως ή άλλως εφαρμόσιμες σε κάθε σημαντική γιορτή και επέτειο της σχέσης σας.

Έτσι, λοιπόν, ξεκινώ με την παρατήρηση ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα που οι άντρες φοβούνται, αλλά οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν με ανυπομονησία. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι μπορεί να «ξεμπερδέψουν» με μια κάρτα και φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο. Αντίθετα, η πλειοψηφία των γυναικών αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι κάνει ή σε ό,τι δεν κάνει ο σύντροφός τους τη συγκεκριμένη ημέρα. Οπότε δεν θέλετε να κάνετε λάθη… Παρακάτω περιγράφω ορισμένες καταστάσεις, τις οποίες πρέπει να αποφύγετε, για να έχετε δίπλα σας μια ευτυχισμένη γυναίκα εκείνη την ημέρα ή στην επέτειό σας. Ταυτόχρονα, έχετε τη δυνατότητα να τις συγκρίνετε με το τι συνέβη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Τι να κάνουμε; Πάντα πρέπει να έχετε ετοιμάσει ένα σχέδιο για το πώς θα περάσετε την ημέρα σας. Εσείς πρέπει να είστε αυτός που θα αποφασίσετε για το τι θα κάνετε με την αγαπημένη σας. Μην την ρωτήσετε «που θα ήθελες να πάμε σήμερα;» Αυτό είναι το βράδυ που αναμένεται από εσάς να εκδηλώσετε τη ρομαντική σας πλευρά, οπότε χρειάζεται να αποδείξετε ότι τη διαθέτετε!

Τι λουλούδια είναι αυτά; Πριν αγοράσετε λουλούδια για το αντικείμενο του έρωτά σας, φροντίστε να συγκεντρώσετε μερικές κρίσιμες πληροφορίες. Οι δύο πιο σπουδαίες αφορούν το είδος των λουλουδιών που της αρέσουν και τα είδη στα οποία μπορεί να είναι αλλεργική. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε την κατηγορία ότι δεν τη σκέφτεστε ή ότι δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά.

Από πού τα πήρατε τα λουλούδια; Μην αγοράσετε λουλούδια από τους τύπους στα φανάρια. Καταρχάς, είναι πολύ πιθανό ότι τα λουλούδια θα είναι μαραμένα ή κακής ποιότητας. Δεύτερον, η εικόνα σας θα υποστεί βαρύ πλήγμα, αφού θα εμφανιστείτε είτε σαν «φθηνός», είτε σαν ο τύπος που ξέχασε να αγοράσει λουλούδια και αναγκάστηκε να καταφύγει σε λύση της τελευταίας στιγμής. Σε κάθε περίπτωση έχετε «χάσει το παιχνίδι» πριν ξεκινήσετε.

Πως διαλέξατε το εστιατόριο που θα πάτε; Εάν επιλέξατε να κλείσετε τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο, είναι απαραίτητο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή του συγκεκριμένου εστιατορίου. Πολλοί άντρες επιλέγουν ένα εστιατόριο για το οποίο έχουν ακούσει καλά λόγια από τους φίλους τους. Όταν όμως φτάνουν εκεί, κινδυνεύουν να το βρουν γεμάτο με «αλαλάζοντα» παιδάκια, γεγονός που καταστρέφει τελείως κάθε ρομαντική ατμόσφαιρα. Έτσι, φροντίστε να διαλέξετε εκείνο, το οποίο σερβίρει το αγαπημένο της φαγητό και επιδόρπιο. Εάν δεν τα γνωρίζετε, ρωτήστε την σε ανύποπτο χρόνο. Όσο πιο πολύ σχεδιάσετε το βράδυ σας, τόσο πιο μοναδική θα νιώσει.

Τι δώρο της πήρατε και από που; Το δώρο που θα της πάρετε είναι σημαντικό και δεν αρκεί να είναι ακριβό. Μάθετε από πριν τις προτιμήσεις της, έτσι ώστε το δώρο σας να δείχνει ότι την ακούτε, τη σκέφτεστε και δεν προσπαθείτε απλώς να «βγάλετε» την υποχρέωση.

Μην το παρακάνετε. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα υπερβολικά ακριβό δώρο σε κάποια γυναίκα την οποία γνωρίσατε πολύ πρόσφατα. Εάν μόλις αρχίσατε να βγαίνετε μαζί, το πιθανότερο είναι ότι εκείνη δεν σας έχει αγοράσει τίποτα. Στην περίπτωση που το παρακάνετε, δεν θα την κάνετε να νιώσει μοναδική. Θα την κάνετε να νιώσει άβολα. Το καλύτερο είναι να της χαρίσετε μια καλαίσθητη κάρτα ή ένα όμορφο λουλούδι.

Μην διαλέξετε λάθος μέγεθος. Εάν σκέφτεστε να της χαρίσετε εσώρουχα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις διαστάσεις της. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Διαλέγοντας λάθος μέγεθος (μεγαλύτερο ή μικρότερο) εσώρουχα, κινδυνεύετε να καταστρέψετε το βράδυ σας. Τα μικρότερα εσώρουχα θα την κάνουν να νιώσει χοντρή και άσχημη, ενώ τα μεγαλύτερα θα της δημιουργήσουν την εντύπωση ότι εσείς τη θεωρείτε χοντρή ή άσκημη. Και στις δύο περιπτώσεις θα χειροτερεύσει η διάθεσή της για αυτό το βράδυ.

Θυμάστε τι μέρα είναι; Το μεγαλύτερο σφάλμα από όλα που κάνουν οι άντρες είναι ότι αγνοούν ή ξεχνούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χρειάζεται να κατανοήσετε ότι για τις περισσότερες γυναίκες είναι μια πολύ πραγματική και σημαντική γιορτή. Έτσι, δεν γίνετε να μην κάνετε τίποτα γι’ αυτήν την ημέρα. Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας έδωσα και ξεκινήσετε με το να της ευχηθείτε το πρωί μόλις σηκωθείτε. Ποτέ μην περιμένετε μέχρι το βράδυ, γιατί εκείνη θα αναρωτιέται μήπως το ξεχάσατε και όσο περνά η ώρα, θα σας θεωρεί όλο και πιο αδιάφορο.

Όλα τα παραπάνω εφαρμόζονται αυτούσια και για τον εορτασμό της επετείου γνωριμίας ή γάμου, την οποία θα πρέπει απαρέγκλιτα να θυμάστε κάθε χρόνο για όσο καιρό είστε μαζί με τη σύντροφό σας! Ελπίζω να σας βοήθησα να εντοπίσετε τα σφάλματα που κάνετε και να σχεδιάσετε στο μέλλον ένα βράδυ το οποίο θα μείνει και στους δύο σας αξέχαστο.

Η Μοναξιά μέσα στο Γάμο

Η Μοναξιά μέσα στο Γάμο

Όσο και αν ακούγεται αντιφατικό, πολλές φορές οι άνθρωποι…

Πως μπορώ να ξέρω ότι έχω βρει την ιδανική σχέση για μένα;

Πως μπορώ να ξέρω ότι έχω βρει την ιδανική σχέση για μένα;

Είναι βέβαιο ότι στα θέματα των προσωπικών σχέσεων, κανένας…

Οικονομική Κρίση: Ψυχοσωματικές Συνέπειες και Τρόποι Αντιμετώπισης

Οικονομική Κρίση: Ψυχοσωματικές Συνέπειες και Τρόποι Αντιμετώπισης

Η οικονομική κρίση που βιώνουμε έχει αποτελέσει μια σοβαρή…